EINDEJAARSPROGRAMMA

KERSTAVOND
Vrijdag 24 december
Open vanaf 18u | enkel menu en mits reservatie
Ter bevestiging € 30/p voorschot via overschrijving op rekeningnummer BE24 0014 0748 3538 met vermelding van uw naam en ‘kerstavond’
Prijs menu : € 65/p

Amuse van de Chef
***
Carpaccio van hert, knolselder structuren, ijs van cantherellen
Of
Noorse zalm, koud gerookt, Sandalwood-whisky
Of
Creatie van ganzenlever en zwarte pens, chutney van appel (+ € 8)
***
Soepje van butternut pompoen
***
Fazantenhaan op Brabantse wijze, dauphine aardappel, fine champagne
Of
Zeebaars, bospaddenstoel, aardappelmousseline met truffel, beurre blanc
Of
Côte à l'os West Vlaams rood 2p, kropsla, pepersaus, verse friet  (+ € 12/p)
***
Kerst creatie
Of
Selectie kazen van onze kaasmeester


KERSTDAG
Zaterdag 25 december| Doorlopend open vanaf 12u
Menu en à la carte mogelijk

 

OUDEJAARSAVOND
Vrijdag 31 december| Aanvang menu 19u stipt
Enkel menu en mits reservatie
Ter bevestiging € 50/p voorschot via overschrijving op rekeningnummer BE24 0014 0748 353 met vermelding van uw naam en ‘oudjaar’
Prijs menu : € 140/p
Inclusief aperitief Contrattoall-in tijdens het diner met aangepaste wijn, water, koffie

Fingerfood  "Boecherie"
***
Tartaar van Piëmontese rund  
afgewerkt met gerookte ganzenlever
***
Velouté van fazant en beukenzwam
***
Kort gebakken tarbotfilet, knolselder en truffel, kalfsjus
***
Hertenkalf met een korstje van pistache, winterdelicatessen, wildjus met cacao en veenbes
***
Nieuwjaars creatie
***
Nespresso met huisgemaakte snoepjes


NIEUWJAARDAG
Zaterdag 1 januari| Doorlopend open vanaf 16u
Menu en à la carte mogelijk


UITZONDERLIJK GESLOTEN
Maandag 3 januari t/m woensdag 5 januari

 

 

VOORGEVEL HERFST SERVIET VERANDA GLAS COTEALOS PATIJS BARFRONT MEAT BAR