Valentijn


 
 
VRIJDAG 14 FEBRUARI vanaf 18u :
Valentijnsmenu € 39
Begeleidende wijnen en water € 25
 
ZATERDAG 15 EN ZONDAG 16 FEBRUARI :
Valentijnsmenu en à la carte mogelijk
 
 
MENU
 
Amuse van de Chef
°°°
Traag gegaarde Anjou duif | butternut | crème van kappers | Antwerps rookvlees
Of
Licht gepekeld wilde zalm | Japanse radijzen | ponzu | witte soja
Of
Mi-cuit van Wagyu Beef | groene erwt | rodekool | zwarte look (suppl. € 8)
°°°
Papillot van skrei | jonge spinazie| tapijtschelp| jus van saffraan
Of
Lam gegrild op de Josper | pompoenrisotto | broccoliescheuten | saliesaus
Of
Tomahawk Holsteiner per 2 personen | gegrilde groenten | basilicumbéarnaise | gerookte aardappel (suppl. € 8/pp)
°°°
Dame Blanche
Of
Plankje met drie kazen | notenbrood | ajuinconfituur
Of
Moelleux van donkere chocolade | vanille-ijs| seizoensgarnituren (suppl. € 3/pp)
 

 
BARFRONT MEAT RESTO BAR laspinetta Copperhead Kevin pic Barboeche1 moelleux Berkel