Menukaart

Een 'productkeuken', dat is waar de Boecherie voor staat.  Met enkel de beste ingrediënten worden onze gerechten samengesteld.  Een herkenbare keuken naar aloude traditie.  Een keuken waar iedereen van kan genieten, ongeacht de gelegenheid of het tijdstip.


SUGGESTIES
- Pulled pork gerookte op de Chuck Wagon | BBQ sausje | koolsla € 16
- Gemasseerde zalm à la Rodenbach € 18
- St-Jacobsvrucht | tomaten | sjalot | look | basilicum € 19
- Buikspek traag gegaard | erwtencrème | munt € 18
- Kalfszwezerik | beukenzwam | girollen | jus van truffel  VG € 18 - HG € 32   
- Kalf gegrild op de Josper | jonge wortel | vitelotte | citroentijm € 28
- Roodbaars | zeekraal | jonge spinazie | geplette aardappel | beurre blanc €  25
- Entrecote West-Vlaams Rood (2 personen 500 gr) | tomatenslaatje | pepersaus | verse frietjes € 55
- Salade Niçoise met kort geschroeide verse tonijn € 23


KEUZEMENU
Onze keuzemenu laat u toe om een wandeling doorheen de suggesties te doen.
Per gang kan u uw keuze maken uit drie verschillende gerechten.
3-gangen € 42
4-gangen € 55 | u kiest een tweede voorgerecht 

- St-Jacobsvrucht | tomaten | sjalot | look | basilicum
- B
uikspek traag gegaard | erwtencrème | munt
- Kalfszwezerik | beukenzwam | girollen | jus van truffel (suppl. € 4/p)

- K
alf gegrild op de Josper | jonge wortel | vitelotte | citroentijm
- R
oodbaars zeekraal | jonge spinazie | geplette aardappel | beurre blanc
- E
ntrecote West-Vlaams Rood (2 personen 500 gr) | tomatenslaatje | pepersaus | verse frietjes (suppl. € 7/p)

- Dame Blanche | vanille-ijs | warme chocoladesaus
- Kaasbordje | assortiment van 3 kazen volgens onze kaasmeester
- Blanc Intense | witte chocolade | oranjebloesen | mangostucturen  (suppl. 4€)

VASTE KAART
Klik onderstaand op de pdf om onze vaste menukaart te ontdekken!
 

Bestand downloaden Stuur naar vriend
BARFRONT MEAT RESTO BAR laspinetta Copperhead pic Barboeche1 Berkel